Poziv za dostavljanje prijava za članstvo u LAF Niš

Poziv za dostavljanje prijava za članstvo u LAF Niš

Komisija za definisanje kriterijuma i postupak izbora članova Lokalnog antikorupcijskog foruma Niš upućuje

 

JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PRIJAVA ZA CLANSTVO U LOKALNOM

ANTIKORUPCIJSKOM FORUMU _LAF_ GRADA NISA

 

Pozivaju se građani Niša da dostave kandidature za članstvo u Lokalnom antikorupcijskom forumu (LAF). Svaka pojedinačna prijava treba da zadovolji propisane uslove: Kriterijumi za odabir clanova LAF

 

Građani koji podnose kandidaturu za članstvo u Lokalnom antikorupcijskom forumu Niš treba da dostave Komisiji za definisanje kriterijuma popunjen formular prijave u odgovarajućoj formi (u prilogu Oglasa, dostupan na internet adresi:  www.ni.rs ili www.mcnis.org.rs); biografiju podnosioca prijave (u slobodnoj formi); potvrdu iz Suda da podnosilac prijave nije osuđivan; motivaciono pismo.

 

Komisija za definisanje kriterijuma i postupak izbora članova LAF-a će u roku od 5 dana od dana završetka javnog poziva od pristiglih prijava izabrati one koje ispunjavaju opšte i formalne uslove za članstvo u LAF Niš. Nakon toga će se sa kandidatima koji ispunjavaju opšte i formalne uslove za članstvo u LAF Niš  obaviti razgovori.

 

Komisija za definisanje kriterijuma i postupka izbora članova LAF-a će u roku od 15 dana od dana završetka javnog poziva objaviti rang-listu pristiglih prijava. Obrazac javnog poziva, formular prijave i ostala dokumenta koja se odnose na rad Komisije mogu se preuzeti sa internet stranice www.ni.rs ili www.mcnis.org.rs, na kojoj će biti objavljeni i zapisnici sa sastanaka Komisije, kao i sve odluke Komisije.

 

Rok za dostavljanje prijava predloga je 17. oktobar 2013. godine.

Prijavni formular možete preuzeti na: Prijavni formular za kandidate LAF Nis

Share this post


Pretraži